Angajam frizer – coordonator pentru frizerie animale de companie

Daca iti plac animalele, daca nu iti este teama de zambete cu toti dintii si nu te deranjeaza sa toaletezi animalul in prezenta proprietarului, esti exact persoana pe care o cautam.

Consideram ca toaletarea animalului in prezenta proprietarului, daca acesta doreste sa asiste, este o dovada de respect, intelegere si profesionalism a celui care realizeaza toaletarea, atat din punct de vedere cosmetic cat si din punctul de vedere al gestionarii relatiei cu animalul. Ne dorim ca prin munca noastra sa demonstram exact valorile in care credem.

In consecinta, cautam frizer, echipat cu pasiune, rabdare si atentie, dar mai ales cu dragoste pentru animale, pentru a ajuta blanosi, fitosi sau artagosi sa redevina frumosi.

Ce ne dorim de la noul nostru coleg:
– sa fie calm, responsabil si asumat
– sa ii faca placere ceea ce face
– sa aiba o viziune asupra activitatilor de frizerie a animalelor compatibila cu a noastra (vezi sectiunea din site-ul nostru : https://farmaciaveterinaradragomiresti.ro/frizeria-pentru-animale-de-companie/ )

Ce va face noul nostru coleg:
– va coordona activitatile de frizerie pentru animale (caini sau pisici),
– va tunde si toaleta animalele conform programarilor,
– va supraveghea activitatea asistentilor de frizerie (in cazul in care animalele sunt cuminti, asistentii de frizerie efectueaza marea majoritate a manoperelor uzuale, de exemplu: tuns pe spate si labute, baie, uscat, ramanand ca finisarea sa fie facuta de frizerul coordonator),
– va tunde si toaleta animalele cu un caracter sau comportament dificil,
– va utiliza si va supraveghea utilizarea si intretinerea cu responsabilitate a echipamentelor specifice,
– va imbunatati permanent tehnicile de tundere si toaletare, atat ale sale si cat ale colegilor sai
– va gestiona relatia cu animalele si cu proprietarii acestora pe parcursul toaletarii

Beneficii:
– posibilitati zilnice de testare a propriilor limite de control si autocontrol  (da, orice activitate cu animale presupune acest lucru),
– lucrul intr-o echipa de oameni care cultiva bunavointa, bunastarea si buna crestere,
– intelegere si sustinere pentru dezvoltarea personala si profesionala,
– beneficii financiare corelate cu rezultatele obtinute.

Daca iti doresti sa lucrezi alaturi de noi, te rugam sa ne trimiti CV-ul la adresa roxana@farmaciaveterinaradragomiresti.ro sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0767626092. Daca nu esti interesat, dar acest anunt ar putea fi interesant pentru unul dintre prietenii tai, iti multumim pentru distribuire.

Descrierea companiei

Farmacia Veterinara Dragomiresti este o farmacie veterinara, cu pet-shop, magazin de furaje, fitofarmacie si frizerie pentru animale. Ca farmacie veterinara, parte integranta a sistemului sanitar- veterinar, consideram ca misiunea noastra este aceea de a lucra cu oamenii si de a-i sfatui, in baza cunostintelor si a experientei noastre de specialitate, asupra modului in care sa isi creasca si ingrijeasca animalele si de a le oferi produsele de care au nevoie.

Clientii si colaboratorii nostrii sunt oameni, carora le datoram prietenie, respect, intelegere şi ajutor. Pentru aceasta, actionam cu responsabilitate, angajament, corectitudine şi profesionalism in dezvoltarea relatiei cu fiecare dintre ei, invatand continuu unii de la ceilalti si crescand frumos impreuna. Actionand astfel, am reusit sa crestem impreuna, ca parte integranta a comunitatii locale, din care facem parte.