Bun venit!

Din cauza întârzierilor curierilor din această perioadă, livrăm doar cu mașina noastră și doar în zona Dragomirești, pentru următoarele localități și coduri poștale din tabelul de mai jos. Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare legate de comenzi și livrare: https://farmaciaveterinaradragomiresti.ro/contact/

Localitate: Cod poștal:
Dragomiresti Deal 077096
Dragomiresti Vale 077095
Zurbaua 077097
Săbăreni (jud. Giurgiu) 087153
Joița (jud. Giurgiu) 087150
Bâcu (jud. Giurgiu) 087151
Ciorogârla 077055
Chiajna 077040
Dudu 077041
Roșu 077042
Rudeni 077046
Cosoba (jud. Giurgiu) 087152

***

Cultivam bunavointa, bunastarea si buna crestere. Credem cu tarie intr-un viitor al prieteniei si colaborarii, in care bunavointa este primul pas. Credem cu tarie ca tot ceea ce facem conteaza si ca putem construi frumos lumea in care traim. Credem cu tarie ca avem puterea si responsabilitatea de a crea un astfel de viitor.

Suntem aici pentru a ajuta, prin tot ceea ce facem si realizam acest lucru in acord cu valorile noastre.

Intelegem astfel sa ne aducem aportul la dezvoltarea comunitatii locale din care facem parte, urmandu-ne crezul ca putem fi vecini si prieteni.
Iti multumim si ne bucuram ca esti alaturi de noi!

Farmacia Veterinara Dragomiresti este o farmacia veterinara de proximitate, cu servicii integrate. In cadrul Farmaciei Veterinare Dragomiresti puteti gasi :
– medicamente si suplimente de uz veterinar,
– hrana pentru animale de companie si alte produse de pet-shop,
– furaje si concentrate pentru animale de gospodarie,
– pui de o zi sau zburati (pe baza de comanda);
– produse de fito-farmacie (insectidie, fungicide, ingrasaminte, erbicide, raticide, etc. )
– seminte, bulbi, pomi fructiferi sau alte plante de sezon.
In cadrul frizeriei pentru animale realizam toaletarea completa ale animalelor (tuns, spalat, taiat unghii, curatat urechi si vidare glande perianale).
Ca si serviciu integrat, clientii beneficiaza de posibilitatea de livrari acasa gratuite in zona de proximitate a farmaciei. Află mai multe aici: Livrări