Veterinara

Ce este Farmacia Veterinara?

Farmacia Veterinara Dragomiresti, ca farmacie veterinara de proximitate, este cea mai accesibila sursa de consultanta pentru cresterea si ingrijirea animalelor dumneavoastra, de companie sau de gospodarie.

Cum va putem ajuta?

Adresarea catre medicul veterinar din cabinet este intotdeauna cea mai corecta optiune in cazul problemelor de sanatate ale animalelor. Insa ori  de cate ori aveti o intrebare sau o ingrijorare legata de animalele dumneavoastra, puteti veni la noi sa ne cereti sfatul. In acest sens este nevoie sa cunoasteti detalii despre animalele respective: specia, varsta, greutate, semnele sau aspectele care deranjeaza si orice alt detaliu care ar putea fi semnificativ. Colegii prezenti in farmacie vor evalua situatia, in urma discutiei cu dumneavoastra si vor decide daca este un aspect care se poate rezolva cu produsele pe care le poate furniza farmacia veterinara sau este nevoie sa va adresati, mai departe, celui mai apropiat cabinet veterinar sau medicului veterinar curant al animalelor dumneavoastra.

Credem si sustinem cu tarie necesitatea colaborarii intre propietarul de animale si medicul veterinar. Asa cum spunea Louis Pasteur: Medicul uman salveaza omul, pe cand medicul veterinar salveaza omenirea”. O crestere corecta sau eficienta nu poate exista in lipsa unei stranse colaborari intre proprietarul de animale si medicul veterinar.

Intotdeauna recomandarea noastra va fi sa va adresati cu incredere medicul veterinar, de farmacie sau de cabinet, care va evalua in cel mai corect mod situatia. Porniti cu incredere in aceasta colaborare, contand pe crezul si juramantul depus de fiecare veterinar in momentul in care paraseste bancile facultatii, si acesta este: “Primum non nocere” (in primul rand sa nu faci mai rau).