Valorile

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

In cadrul Farmaciei Veterinare Dragomiresti cultivam bunavointa, bunastarea si buna crestere. Realizam acest lucru acord cu valorile noastre.

1. Prietenia – prin definitie, prietenia este o atitudine plina de bunavointa si respect reciproc, precum si legatura de colaborare care se stabileste pe aceasta baza, pornind de la interese si aspiratii comune. Pentru ca un prieten iti este mereu aproape, suntem alaturi de clientii si colaboratorii nostrii, cu care impartasim valori comune.

William Shakespeare spunea: „Un prieten este cineva care te cunoaste asa cum esti, intelege prin ce ai trecut, accepta ceea ce ai devenit si iti permite, cu delicatete, sa cresti.”

Alaturi de clientii si colaboratorii nostrii, crestem nu doar animale si plante, ci cultivam acele principii morale care ne permit sa crestem frumos impreuna.

2. Respectul – pentru ca respectul defineste cine suntem, indiferent de context
3. Intelegere – pentru ca stim ca intelegerea e baza increderi
4. Ajutor – pentru ca ajutorul este intotdeauna prima optiune
5. Responsabilitate – pentru ca stim ca ceea ce facem conteaza
6. Angajament – pentru ca sa incepi nu e destul, este esential sa duci si la bun sfarsit
7. Corectitudine – pentru ca cercul e rotund
8. Profesionalism – pentru ca am ales sa fim ceea ce suntem
9. Educatie continua – Albert Eistein spunea: „Totul se termina in ziua in care ai renuntat sa mai inveti.” Educatia, indiferet de domeniu, profesional sau personal, nu este o finalitate, ci un proces continuu. Educatia continua este, in acelasi timp, un crez si o datorie a profesiei de medic veterinar. Intr-o lume in permanenta schimbare, adaptarea cunostintelor la nevoile reale se poate realiza doar printr-un proces permanent de invatare.

Clientii si colaboratorii nostrii sunt oameni, carora le datoram prietenie, respect, intelegere şi ajutor. Pentru aceasta, actionam cu responsabilitate, angajament, corectitudine şi profesionalism in dezvoltarea relatiei cu fiecare dintre ei,  invatand continuu unii de la ceilalti si crescand frumos impreuna.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”contaon”]

Contacteaza-ne online

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”formin”]

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]